Smartahogtalare.se är den absolut bästavägledaren till ditt smarta hem. Vill du veta hur smarta högtalare fungerar?Vill du veta hur du bäst använder en smart högtalare.Vi svarar de vanligaste frågorna som du kan tänka dig. Vi förklara hur allt fungerarnär du använderröstkommandonistället för att använda datorns eller telefonens knappar. Vill du veta hur du kan ge uppdrag till Google Home eller hur AmazonsAlexa lyder dina ord? Detta nämns på ett detaljerat sätt. Efter att du har blivit expert på varje del får du också ta del av alla de tester som vi har utfört för de önskemål som du kan ha. Eftersom vi utför tester regelbundet håller vi våra guideralltid uppdaterade. Du får självklart ta del av allt detta för att du ska slippa onödig tid att experimentera med produkter. Även om det inte är helt omöjligt att hitta enstaka uppgifter online, har vi hos oss bästa jämförelser du kan hitta för att du slipper evigt letande på diverse sidor online.

Vinkahej din nya assistentvare sig det ärAlexa, Google Assistant eller Siri.
Ju mer ”Smartahem” produkter blir vanliga desto mer vänder vi oss till våra trogna röststyrdavännerAlexa, Google Assistant och Siri. De stårredo i våra enheter och inväntar våra kommandon för att få utföra alla möjliga uppgifter så som sättaklockan, starta dina playlistseller lära våra barn att stavanär det är dags att göra hemläxor.

Vissa modeller är anpassade förolika önskemål. Till exempel när du hittat en röstassistans förattanvända i flera rum, bör du hålla dig till en enda plattform. På Smartahogtalare.sekan du läsa omsamtliga kombinationer och du blir introducerad till det som passar din smak bäst, tillsammans med rätt enhet som du kan använda i ditt hem.

Smartahogtalare.se rekommenderar Alexaför allaso just harstartat den merspännandemångadelarav hemmet till smartamed smarta heminställningar. Google Assistant är ett riktigt bra val för mer enklare kommandon om att fråga saker som att spela upp musiksom du enkelt kan få svar genom en smart högtalare. Om du skulle ha många Apple produkter? Isåfall skulle vi rekommendera Siri.

Amazon Echo och Alexa va först med att introduceraröststyrda högtalare med enklare funktioner, och har sedan dess kommit till användning inom TV-enheter samt tredjepartshögtalare. När smarta högtalare föddes, tänkte de flesta att man på sin höjd kundepå ett enkelt sätt be den ge den i uppgift att spela upp musik. Just för att Smarta Högtalare öppnade Alexa för tredje parts tillverkare anslöt sig flersmartahemtillverkare till den för att göra det möjligt anslutning av termostat och belysning med röstkommandon.