Εισπνεύστε γαλήνη ή φρεσκάδα, ειρήνη ή έλξη, ευτυχία ή άγχος – εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε ποιο είδος μαριχουάνας πρέπει να εμπιστευτείτε. Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε επιλεγμένους σπόρους κάνναβης από διάσημους κτηνοτρόφους από την Ολλανδία, τις ΗΠΑ και την Ισπανία. Επίσης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Errors Seeds θα βρείτε πρωτότυπα αναμνηστικά. Εγγυόμαστε 100% υψηλή ποιότητα προϊόντων, καλές τιμές και πιο γρήγορη παράδοση στο σπίτι.

3 μυστικά μαριχουάνας

Η κάνναβη είναι μία από τις μεγαλύτερες καλλιέργειες. Η μνήμη του υπέροχου γρασιδιού μπορεί να βρεθεί στα χρόνια που χρονολογούνται στην 1η χιλιετία π.Χ. Εκείνη δοξάστηκε και κατηγορήθηκε, επαίνεσε και συγκρίθηκε με τα φίλτρα κόλασης. Γιατί; Η απάντηση είναι απλή: οι σπόροι κάνναβης στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκαν για τη θεραπεία σύνθετων ασθενειών και για την απόκτηση της ευχαρίστησης, την οποία η πλειοψηφία τους περιφρονόταν και τιμωρούσε ο νόμος.

σποροι κανναβης στην ελλαδα

Τι ακριβώς είναι το μυστικό ενός τόσο ενδιαφέροντος φυτού;

  • σποροι κανναβησ περιέχουν πολλά ευεργετικά στοιχεία για την υγεία: βιταμίνες, αμινοξέα, μέταλλα, φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, φυτίνη. Τα φύλλα έχουν αντιβακτηριακές ιδιότητες. Ως εκ τούτου, προστίθενται στα τρόφιμα, το έλαιο παράγεται από τους πυρήνες.
  • Οι ίνες μαριχουάνας είναι πολύ ισχυρές, χονδροειδείς και δεν υποκύπτουν στην αποσύνθεση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία για την παραγωγή καμβά, μουσαμά, σακούλες, σχοινιά, υφάσματα, πολύτιμο χαρτί κλπ. Τα ρούχα από κάνναβη απορροφούν μέχρι και το 95% της ηλιακής ακτινοβολίας και έως και 30% του ιδρώτα. Είναι ενδιαφέρον ότι, επί του παρόντος, είναι γνωστές περισσότερες από 50 χιλιάδες προϊόντα που επιτρέπεται να παράγουν από κάνναβη.
  • Αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το φυτό περιέχει ψυχοτρόπους χημικές ουσίες – κανναβινοειδή που δρουν στην νευρική κατάσταση του ανθρώπινου σώματος και την αντίληψη της πραγματικότητας. Απολύτως οποιοδήποτε είδος έχει επίσης τη δική του δόση THC, η οποία καθορίζει τη δράση – γειτονιά ή πέτρα.

Ποικιλία σπόρων κάνναβης

Το κατάστημα Errors Seeds αποθηκεύει οργανικά ένα κατάλληλο κατάλογο για εσάς με μια ομαδοποίηση σπόρων κάνναβης σε ομάδες, ανάλογα με τη γενετική, την απόδοση και τον χρόνο ανθοφορίας.

Μπορείτε να παραγγείλετε από εσάς 3 τύπους σπόρων κάνναβης:

  • Indica – μικρά θάμνοι με πολλά φύλλα, το κάπνισμα των οποίων περιγράφεται από ένα φωτεινό πέτρινο αποτέλεσμα.
  • Sativa – οι ψηλότερες φυτείες με ταξιανθίες και μεγάλη επίδραση.
  • Ruderalis είναι άγρια ​​είδη με μικρά φύλλα και χαμηλή περιεκτικότητα σε THC.

Ακόμη και στο ίδιο είδος ειδών διαφέρουν πολύ στη δράση τους.

Με βάση τα χαρακτηριστικά της καλλιέργειας, η μαριχουάνα συστηματοποιείται σε τέτοιες ποικιλίες:

  • Η αυτόματη άνθηση – το φως στην αναπαραγωγή, δεν εξαρτάται από το φως της ημέρας.
  • Φωτοπερίοδοι – απαιτούν ένα συγκεκριμένο ποσό φωτισμού και ιδιαίτερη συντήρηση.

Σήμερα, οι αυτοφυείς σπόροι κάνναβης στην Αθήνα έχουν μεγάλη φήμη, επειδή χρειάζονται λιγότερη προσπάθεια και χρήματα για να αναπαραχθούν.

Η τελευταία σημαντική συστηματικοποίηση είναι οι θηλυκοί και οι τακτικοί κόκκοι. Τα πρώτα είναι 100% αποτελούμενα από θηλυκά κύτταρα που προσδίδουν εξογκώματα και περιλαμβάνουν το υψηλότερο ποσοστό THC. Τα κανονικά περιλαμβάνουν πενήντα% αρσενικά και πενήντα% θηλυκά κύτταρα.

Σφάλματα Σπόροι: οι καλύτεροι από τους καλύτερους σπόρους κάνναβης στην Ελλάδα!

Θέλετε να φτάσετε στον κόσμο της χαλάρωσης, της ευτυχίας και της ευχαρίστησης – για σπόρους κάνναβης στη Θεσσαλονίκη από την εταιρεία μας. Συνεργαζόμαστε με δημοφιλείς seedsbanks του κόσμου, συνιστώντας εξαιρετικούς σπόρους που ικανοποιούν απόλυτα τις επιθυμίες του Grover. Ενώστε μαζί μας την πολιτιστική κουλτούρα, γιατί είμαστε το καλύτερο κατάστημα σπόρων κάνναβης στην Ελλάδα !